Οικονομία

Προσλήψεις προσωπικού σε Δήμους της Κρήτης

Προσλήψεις προσωπικού σε Δήμους της Κρήτης

Οι προσλήψεις θα γίνουν μέσω ΑΣΕΠ και αφορούν 8 μήνη απασχόληση

A-
A+
13/05/2016 | 14:25

Δεν είναι λίγες οι προσλήψεις που θα προκηρυχθούν από δήμους και δημόσιους φορείς το επόμενο διάστημα μετά την απελευθέρωση των ανταποδοτικών θέσεων αλλά και τις εγκρίσεις για μόνιμες θέσεις που θα προκηρύξει το ΑΣΕΠ επόμενο διάστημα.

Οι θέσεις που θα προκηρυχθούν ανέρχονται σε 1.760 και αναμένονται να προκηρυχθούν άμεσα αφού έχουν λάβει την απαραίτητη έγκριση είτε από το ΑΣΕΠ είτε απο το Υπουργείο Εσωτερικών. Οι προσλήψεις θα αφορούν μόνιμες θέσεις αλλά και οκτάμηνα που θα προσφέρουν σε ανέργους μια «ανάσα» εισοδήματος και απασχόλησης. Οι φορείς εκτός απο τις ανταποδοτικές προσλήψεις των δήμων , που θα προχωρήσουν σε πρόσληψη προσωπικού είναι η ΕΥΔΑΠ, ο ΕΛΓΑ, κατασκηνώσεις άλλα και φορείς του Υπουργείου Εργασίας.

Οι προσλήψεις με οκτάμηνα σε δήμους συνολικά 1.137 προσλήψεις με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου σε υπηρεσίες ανταποδοτικού των ΟΤΑ α’ βαθμού της χώρας, ενέκρινε το Υπουργείο Εσωτερικών. Ειδικότερα με τρία πακέτα εγκρίσεων προχωρά η σύναψη 1.13) συμβάσεων προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα σε ΟΤΑ α’ βαθμού, για χρονικό διάστημα έως οκτώ (8) μήνες. Οι θέσεις και οι δήμοι

ota111

dimoi8888

dimoi77777