Νότια Κρήτη

Εξωραϊσμός χώρου για τη διαμόρφωση Παιδότοπου

Εξωραϊσμός χώρου για τη διαμόρφωση Παιδότοπου

Με πρωτεργάτες τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Καπαριανών.

A-
A+
21/06/2016 | 13:58

Ξεκίνησαν και θα συνεχιστούν οι εργασίες για τον εξωραϊσμό ενός υπαίθριου περιφραγμένου χώρου βορειοανατολικά του Δημοτικού σχολείου των Καπαριανών, τον οποίο ο Πολιτιστικός Σύλλογος του οικισμού σκοπεύει να διαμορφώσει σε παιδότοπο.

Υπενθυμίζεται ότι ο χώρος αυτός είχε παραχωρηθεί παλαιότερα για χρήση από το Υπουργείο Συγκοινωνιών με τη διαμεσολάβηση του αείμνηστου Χαράλαμπου Δουλγεράκη στον πρώτο πολιτιστικό Σύλλογο που είχε συσταθεί στα Καπαριανά.

Αυτή τη στιγμή έχει ξεκινήσει ο καθαρισμός και η διαμόρφωση του χώρου με τα μέλη του Συλλόγου να έχουν προχωρήσει τις εργασίες για το σοβάντισμα του τοιχίου, ενώ στη συνέχεια πρόκειται να τοποθετηθούν και οι πόρτες της εισόδου, ώστε ο χώρος να κλείνει και να ασφαλίζει.

Σύμφωνα με την Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Καπαριανών κα. Οικονομάκη Νίκη “θα γίνει διαμόρφωση του χώρου, δενδροφύτευση , θα τοποθετηθούν διάφορα όργανα και παιχνίδια με σκοπό ο χώρος να γίνει προσβάσιμος και επισκέψιμος από τα παιδιά του οικισμού”.

Στόχος του Πολιτιστικού Συλλόγου είναι η πλήρης αναμόρφωση και αξιοποίηση του ακινήτου προκειμένου να μετατραπεί σε πόλο έλξης και αναψυχής κυρίως για τα παιδιά της περιοχής αλλά και για μεγάλους.

Οι αποκλειστικές φωτο που ακολουθούν είναι από τις εργασίες που έγιναν πριν από λίγες μέρες στο χώρο.

ΚΑΠΑΡΙΑΝΑ- ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΚΑΠΑΡΙΑΝΑ- ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΚΑΠΑΡΙΑΝΑ- ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΚΑΠΑΡΙΑΝΑ- ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΚΑΠΑΡΙΑΝΑ- ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ