Τυροκαυτερή ή χτυπητή
Ένα απ᾿ τα πιο ωραία και πικάντικα ορεκτικά, που γίνεται εύκολα και γρήγορα
ΥΛΙΚΑ
400 γρ. φέτα σκληρή
80 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
100 γρ. ελαιόλαδο
2 κ.σ. μηλόξυδο
1 πιπεριά κόκκινη καυτερή καθαρισμένη από σπόρια και κομμένη σε κομμάτια ή 1 πράσινη πιπεριά
1 κ.γ. μπούκοβο
2 κ.σ. Νοστιμιά maggi
1 κ.σ. τριμμένη φρυγανιά προαιρετικά
2 κ.σ. νερό προαιρετικά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βάλτε όλα τα υλικά εκτός από τη φρυγανιά και το νερό στο μούλτι και χτυπήστε τα μέχρι να πάρετε μια αλοιφή.
- Σε περίπτωση που το μείγμα είναι πολύ σφιχτό αραιώστε με λίγο νερό και σε περίπτωση που είναι πολύ αραιό βάλτε λίγη φρυγανιά.