επικαιρότητα

Η ΕΒΥΠ φέτος συμμετείχε για τέταρτη συνεχή φορά στην Agrotica

Η ΕΒΥΠ φέτος συμμετείχε για τέταρτη συνεχή φορά στην Agrotica

A-
A+
17/02/2018 | 13:08

Η Agrotica 2018 ήταν άκρως επιτυχημένη καθώς κατεγράφη ιστορικό ρεκόρ προσέλευσης κοινού, με περισσότερους από 143.000 επισκέπτες.

Ευχαριστούμε όλους τους πελάτες μας, Έλληνες και Ξένους οι οποίοι μας επισκέφθηκαν, εξέφρασαν την ικανοποίηση και την εμπιστοσύνη τους στα προϊόντα μας. Επιπλέον, ενημερώθηκαν για τα αποτελέσματα από τις τελευταίες έρευνες, όπως και για τα νέα προϊόντα μας.

Ευχαριστούμε επίσης και όλους τους καινούριους πελάτες οι οποίοι ήρθαν να μας γνωρίσουν από κοντά και να συζητήσουν μαζί μας για την ευεργετική δράση και τα εντυπωσιακά αποτελέσματα που έχει ο βιοενεργοποιητής Amino 16 σε πλείστες όσες καλλιέργειες.

Το επιστημονικό προσωπικό πρότεινε λύσεις για αύξηση της παραγωγής και βελτιστοποίηση της ποιότητας των καρπών, αναλύοντας τις τεχνικές προδιαγραφές οι οποίες συνθέτουν τη μοναδικότητα των προϊόντων της ΕΒΥΠ. Η προτίμηση στα προϊόντα της εταιρείας, μας γεμίζει ηθική ικανοποίηση και αποτελεί την καλύτερη ανταμοιβή του ερευνητικού έργου της ΕΒΥΠ, για παραγωγή Ελληνικών προϊόντων προσανατολισμένων στην αειφόρο γεωργική ανάπτυξη.

Η ΕΒΥΠ πάντα πιστή στο ραντεβού της με τα μεγαλύτερα γεγονότα του κλάδου, δεσμεύεται ότι θα παραμείνει προσηλωμένη στο όραμά της για παραγωγή ποιοτικών προϊόντων, φιλικών προς το περιβάλλον που προσδίδουν κέρδος στον καλλιεργητή. Η ΕΒΥΠ Ε.Ε. σας ευχαριστεί θερμά για την επίσκεψη σας στην 27η AGROTICA

_____________________________________________________

ΕΒΥΠ Ε.Ε.

Ελληνική Βιομηχανία Υδρολυμένης Πρωτεΐνης

Δωδεκανήσου 23 Θεσσαλονίκη 546 26

Email: [email protected]

Τηλ.: +30 2310 542 151

Φαξ: +30 2310 541 581

www.evyp.gr

Amino 16® – Dacus bait 100® – Θρέψις®