Αγροτικά

Το κυριλέ «αγροτικό» που θα λατρέψουν οι Κρητικοί αγρότες (φώτο-βίντεο)

Το κυριλέ «αγροτικό» που θα λατρέψουν οι Κρητικοί αγρότες (φώτο-βίντεο)

Ένα πίκαπ 4Χ4 πολύ διαφορετικό από τα άλλα.

A-
A+
16/07/2018 | 12:27

Το παν είναι να κάνεις τη δουλειά σου. Αλλά αν μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου με στυλ τότε ακόμα καλύτερα. Γιατί μπορεί το «αγροτικό» αυτοκίνητο να είναι εργαλείο της δουλειάς, όμως υπό συγκεκριμένες συνθήκες μπορεί να μετατραπεί και στο καμάρι του αγροκτήματος.

Τον πρόλογο στον κάναμε για να σου παρουσιάσουμε ένα  «πειραγμένο» Ford F-150 Super Crew. Ένα πίκαπ 4Χ4 πολύ διαφορετικό από τα άλλα. Διότι πέρα από τις θηριώδεις δυνατότητές του στον δρόμο, πέρα από τη διπλή του καμπίνα έχει άλλη μια ενδιαφέρουσα ιδιαιτερότητα: είναι καμπριολέ!

Έτσι είναι σίγουρο πώς οι Κρητικοί αγρότες θα το λατρέψουν. Αφού θα μπορούν να κάνουν τη σκληρή δουλειά τους και μετά, αφού κατεβάσουν την οροφή, να κλέβουν την παράσταση με το καμπριολέ τους στην πόλη!

Δείτε το βίντεο (και τις φώτο) με το καμπριολέ «αγροτικό»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.