Νότια Κρήτη

Μεγάλη νίκη με ανατροπή για τα κορίτσια του ΓΑΣΜ! (φώτο)

Μεγάλη νίκη με ανατροπή για τα κορίτσια του ΓΑΣΜ! (φώτο)

Την νίκη αφιέρωσαν στον προπονητή τους που είχε γενέθλια και του έκαναν έκπληξη!

A-
A+
10/11/2018 | 20:30

3-2 σετ ο ΓΑΣΜ με ανατροπή την ΧΑΝΘ

Σε ένα “γεμάτο” από πόντους και θέαμα ματς με πολλά απρόοπτα και συγκινήσεις κατά τη διάρκεια της ροής του , τα κορίτσια του Γ.Α.Σ.Μεσαράς κατάφεραν να κερδίσουν με ανατροπή την ΧΑΝΘ σήμερα Σάββατο με 3-2 σετ στο “κλειστό” Μοιρών και να κάνουν έτσι ένα από τα καλύτερα δώρα στον προπονητή τους κ. Ιωάννου που είχε τα γενέθλια του. Το ματς ήταν ακατάλληλο για καρδιακούς , ιδιαίτερα το 4ο σετ όπου ο ΓΑΣΜ κατάφερε να το κερδίσει μετά από συγκλονιστική ανατροπή (έχανε 23-17) με 33-31!

Στο πρώτο σετ τα κορίτσια στάθηκαν καλύτερα με αποτέλεσμα να κερδίσουν 25-21, ενώ στο 2ο και 3ο φάνηκε να παραδίνονται καθώς έχασαν εύκολα από τον αντίπαλο τους που πέρασε μπροστά με 1-2. Στο 4ο σετ τα κορίτσια του κ. Ιωάννου ήταν σαν να ξύπνησαν από το λήθαργο αφού κατάφεραν να το γυρίσουν (έχαναν με 23-17) και να το κερδίσουν με το εντυπωσιακό 33-31!

Στο ται-μπρέικ συνέχισαν την καλή τους απόδοση με αποτέλεσμα να κερδίσουν 15-12 μέσα σε έντονους πανηγυρισμούς τον αντίπαλο τους. Αμέσως μετά την λήξη έφεραν και την τούρτα γενεθλίων που είχαν ετοιμάσει για τον προπονητή τους τον οποίο “έπνιξαν ” παράλληλα στα φιλιά…

 

 

Κείμενο – Φωτογραφίες: Γιάννης Φραγκιαδάκης – Δια-sos-τε τη Μεσαρά