Νότια Κρήτη

Χρηματοδότηση του Δήµου Βιάννου για την ασφαλτόστρωση της οδού Πεύκος Κόρνιας

Χρηματοδότηση του Δήµου Βιάννου για την ασφαλτόστρωση της οδού Πεύκος Κόρνιας

Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο που αποσκοπεί  στην βελτίωση των συνθηκών οδικής ασφάλειας.

A-
A+
06/12/2018 | 11:57

Μια ακόμα σημαντική χρηματοδότηση, αυτή τη φορά με το ποσό των 200.000 ευρώ με απόφαση που υπέγραψε ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υποδομών κος Γιώργος Δέδες, εξασφάλισε  η Δημοτική Αρχή Βιάννου και  αφορά την ασφαλτόστρωση της αγροτικής οδού από την Τοπική Κοινότητα Πεύκου έως την περιοχή Κόρνιας.

Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο που αποσκοπεί στην βελτίωση των συνθηκών οδικής ασφάλειας, και στην αναβάθμιση της καθημερινότητας των αγροτών που δραστηριοποιούνται στην εξυπηρετούμενη περιοχή. Με την συγκεκριμένη παρέμβαση ολοκληρώνεται ο κάθετος οδικός άξονας Πεύκος Κόρνιας Κοκολαράς Λατόμια, αφού έχει ήδη ασφαλτοστρωθεί το νότιο μέρος σε μήκος  3,5 χιλιομέτρων, καθώς  συνδέεται πλέον  με  την υφιστάμενη  παραλιακή  δημοτική οδό. Η μελέτη είναι ήδη έτοιμη από την τεχνική υπηρεσία  του Δήμου και η δημοπράτηση του έργου αναμένεται αρχές του 2019.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Βιάννου, κ. Παύλος Μπαριτάκης  ανέφερε:

«Με στοχευμένες παρεμβάσεις, με διεκδίκηση και ώριμες μελέτες καθημερινά εντάσσουμε νέα έργα με εξασφαλισμένες χρηματοδοτήσεις  στον Δήμο μας. Έργα που βελτιώνουν την  οδική ασφάλεια,  τις υποδομές του Δήμου και τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς στους δημότες μας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα  τον Βουλευτή Ηρακλείου κ. Σωκράτη Βαρδάκη που για μια ακόμα φορά βρέθηκε συμπαραστάτης στο αίτημα του Δήμου Βιάννου υποστηρίζοντας τη σχετική πρόταση, τον Υπουργό Υποδομών κ. Χρήστο Σπίρτζη, τον Γεν. Γραμματέα Υποδομών κ. Γιώργο Δέδε, όπως επίσης και την τεχνική υπηρεσία του Δήμου Βιάννου».

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.