Κρήτη

Άφαντος για 12η ημέρα ο ηλικιωμένος από τα Σφακιά

Άφαντος για 12η ημέρα ο ηλικιωμένος από τα Σφακιά

A-
A+
19/03/2018 | 11:18

Οι μέρες περνούν και η αγωνία της οικογένειας του κορυφώνεται καθώς μέχρι στιγμής οι έρευνες που διεξάγονται στην ευρύτερη περιοχή όπου έδωσε για τελευταία φορά στίγμα ζωής δεν έχουν αποφέρει καρπούς.

Δώδεκα ημέρες έχουν περάσει από την ημέρα που εξαφανίστηκε ο 70χρονος κτηνοτρόφος, Παντελής Δουρουντάκης, από τα Σφακιά και δεν έχει δώσει ακόμη κανένα ίχνος ζωής.

Η οικογένεια του βιώνει ώρες αγωνίας καθώς δεν γνωρίζει εάν ο 70χρονος είναι κάπου ζωντανός ή εάν του έχει συμβεί κάτι κακό.

Ο 70χρονος εξαφανίστηκε από τις 7 Μαρτίου, όταν έφυγε με το αυτοκίνητό του από το σπίτι του στην Χώρα Σφακίων και έκτοτε δεν επέστρεψε ποτέ.

Από την Κυριακή 11 Μαρτίου μάλιστα, κατόποιν επιθυμίας της οικογένειας του, από την γραμμή ζωής SOS έχει εκδοθεί Silver Alert.

Ο 70χρονος Παντελής Δουρουντάκης την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο μπουφάν, μπλε τζιν παντελόνι και καφέ αρβύλες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το αυτοκίνητο με το οποίο εξαφανίστηκε ο 70χρονος είναι ένα Mitsubish Pazero σκούρο λαδί, χωρίς πινακίδες που το χρησιμοποιούσε μόνο για αγροτικές εργασίες και δεν απομακρυνόταν ποτέ εκτός Σφακίων.