Κρήτη

Ήρθε η δεύτερη “φουρνιά” των ασθενοφόρων στην Κρήτη

Ήρθε η δεύτερη “φουρνιά” των ασθενοφόρων στην Κρήτη

Μέχρι σήμερα έχουν παραληφθεί 18 από τα 25 συνολικά ασθενοφόρα συνολικού κόστους 1,5 εκ. ευρώ.

A-
A+
23/06/2016 | 13:30

Έφθασαν στην Κρήτη πέντε ακόμη ασθενοφόρα από τα συνολικά 25 που αναλογούν στην Κρήτη. Σήμερα παραδόθηκαν στην Περιφέρεια τα πέντε της δεύτερης “φουρνιάς” ενώ αναμένονται ακόμη οκτώ που θα ενισχύσουν τη δημόσια υγεία στο νησί.

Ασθενοφόρα παραδόθηκαν χθες στο Τζερμιάδο και στα Ανώγεια, ενώ τα πέντε που έφθασαν σήμερα θα κατανεμηθούν στους τομείς της πόλης του Ηρακλείου και από ένα σε Χάνι και Ρέθυμνο.

Τα 5 νέα ασθενοφόρα παρελήφθησαν σήμερα σε ειδική εκδήλωση έξω από την Περιφέρεια Κρήτης παρουσία του Περιφερειάρχη  Σταύρου Αρναουτάκη, του Αντιπροέδρου του ΕΚΑΒ Μιλτιάδη Μυλωνά, και στελεχών του ΕΚΑΒ Κρήτης.

Μέχρι σήμερα έχουν παραληφθεί 18 από τα 25 συνολικά ασθενοφόρα  συνολικού κόστους 1,5 εκ. ευρώ που αγοράστηκαν από την Περιφέρεια Κρήτης μέσω του Περιφερειακού της Προγράμματος. Μάλιστα ο Αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ Μιλτιάδης Μυλωνάς συνεχάρη δημόσια τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη που φρόντισε, όπως είπε, η Κρήτη να πάρει τα ασθενοφόρα. Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης Κρήτης εκφράζοντας την ικανοποίηση του ανέφερε ότι επόμενος στόχος είναι να εξασφαλιστούν άλλα 2 ασθενοφόρα που θα ενισχύσουν ακόμα περισσότερο την Κρήτη σε υγειονομικό επίπεδο.

ασθενοφορα1