Ελλάδα

Το μήνυμα της Ασημίνας μετά την αποχώρησή της από το Master Chef

Το μήνυμα της Ασημίνας μετά την αποχώρησή της από το Master Chef

Η ίδια μετά την αναχώρησή της δεν δίστασε να ευχαριστήσει τον κόσμο για την υποστήριξή του.

A-
A+
11/05/2019 | 13:50

Δύσκολη και φορτισμένη συγκινησιακά ήταν η αποχώρηση της Ασημίνας Ουστάλλι κατά το χθεσινό επεισόδιο του Master Chef.

Η γλυκιά και όμορφη παίκτρια του ριάλιτι μαγειρικής, αν και μπήκε στην τελική εξάδα, δεν κατάφερε να φτάσει στον τελικό. Έτσι, αποχαιρέτησε τη μαγειρική και τηλεοπτική της παρέα μέσα σε κλάματα και πολλή συγκίνηση καθώς όπως είπε και στα τελευταία της λόγια πριν αποχωρήσει, το ριάλιτι μαγειρικής ήταν ένα όνειρο ζωής για εκείνη.

Η Ασημίνα, μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε από τη “θητεία” της μέσα στο Master Chef, καθώς όπως παραδέχτηκαν και οι συμπαίκτες της, υπήρξε από την αρχή η πιο παρεξηγημένη διαγωνιζόμενη.

Όλοι πίστευαν αρχικά ότι η Ασημίνα δεν θα μπορέσει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και των απαιτήσεων του παιχνιδιού, όμως εκείνη, όχι μόνο άφησε στην άκρη τη μάσκαρα, το κραγιόν και τα φανταχτερά ρούχα και επικεντρώθηκε στη μαγειρική θέλοντας να εξελιχθεί και να γίνει καλύτερη στο αντικείμενο που της αρέσει.

Η αποχώρησή της όμως, μετά από μία δύσκολη αναμέτρηση με τον Παντελή και τον Χρήστο, ήταν γεγονός και η ίδια, ευχαρίστησε μέσα σε κλάματα και στενοχώρια τους ανθρώπους που τη βοήθησαν, ανάμεσά τους βέβαια και τους τρεις κριτές, παρ” όλο που ανήκε στην ομάδα του Σωτήρη Κοντιζά.

Η ίδια μετά την αναχώρησή της δεν δίστασε να ευχαριστήσει τον κόσμο για την υποστήριξή του.

«Ευχαριστώ παρά πολύ όλους για την υποστήριξη που μου δείξατε ,ένα όνειρο τελείωσε και για μένα που ήταν παρά πολύ όμορφο ,που έγινε όμορφο Χάρη στην αγάπη σας κ εύχομαι σε έναν έναν ξεχωριστά αγάπη κ υγεία κ να μην παράταει ποτέ τα όνειρα του και θα σας πω και μια λέξη εσπεριδοειδή λα λα λα.Σας αγαπώ πολύ η ΣΙλβυ», έγραψε χαρακτηριστικά.