Νότια Κρήτη

Δωρεά Κλιματιστικού στο Κέντρο Υγείας Μοιρών από τα S/M Xαλκιαδάκη

Δωρεά Κλιματιστικού στο Κέντρο Υγείας Μοιρών από τα S/M Xαλκιαδάκη

A-
A+
21/06/2018 | 10:47

«Η ευαισθητοποίηση που επιδεικνύουν τα supermarkets “Χαλκιαδάκης” στις ελλείψεις που παρουσιάζονται  στο Κέντρο Υγείας Μοιρών σε αναλώσιμα υλικά είναι γνωστή» αναφέρει, μεταξύ άλλων, σε ανακοίνωση του ο Σύλλογος Εργαζομένων του Κέντρου Υγείας Μοιρών και το Διοικητικό Συμβούλιο, με αφορμή μιας ακόμα προσφοράς της εταιρείας προς το Κ.Υ. και συγκεκριμένα ενός κλιματιστικού σώματος.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, η ευαισθητοποίηση των supermarkets «Χαλκιαδάκης» είναι διαρκής αφού «και στο παρελθόν έχει υπάρξει έμπρακτη στήριξη και ευγενική χορηγία» προς το Κέντρο Υγείας που, με την ευσυνειδησία της διοίκησης & των εργαζομένων του, καλύπτει ένα μεγάλο μέρος του κρητικού νότου, αντιμετωπίζοντας ωστόσο πολλές ελλείψεις.

Το κλιματιστικό που προσέφεραν τα S/M Χαλκιαδάκης παρέλαβαν η Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Μαρία Πότση και το μέλος του Δ.Σ. Νίκος Χατζηδάκης, ευχαριστώντας θερμά για την ευγενική προσφορά που θα καλύψει μέρος των αναγκών του Κ.Υ.

Κοινωνική ευθύνη

Όπως ανέφεραν με μια ιδιαίτερα λιτή τους ανακοίνωση τα Σούπερ Μάρκετς Χαλκιαδάκης, «Στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής μας ευθύνης, στηρίζουμε τις δομές υγείας του τόπου μας. Έτσι, την προηγούμενη εβδομάδα, χορηγήσαμε στο Κέντρο Υγείας Μοιρών ένα κλιματιστικό, μετά από επικοινωνία που είχαμε με το σύλλογο εργαζομένων του Κ.Υ.».

Όσοι παρακολουθούν την πορεία της Χαλκιαδάκης Α.Ε, γνωρίζουν ότι στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, η εταιρεία επιτελεί ποικίλο και πλούσιο κοινωνικό έργο προσφέροντας πολλά σε κοινωνικό αλλά και περιβαλλοντικό επίπεδο, στο πλαίσιο της αντίληψης ότι οι επιχειρήσεις πρέπει να είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με το κοινωνικό σύνολο μέσα στο οποίο δραστηριοποιούνται, συμβάλλοντας στην αντιμετώπιση διαφόρων κοινωνικών ζητημάτων.

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.