Νότια Κρήτη

Γ.Κουμιανάκης: “Για τους πελάτες μας το περυσινό ελαιόλαδο θα πληρώνεται με την τρέχουσα τιμή”

Γ.Κουμιανάκης: “Για τους πελάτες μας το περυσινό ελαιόλαδο θα πληρώνεται με την τρέχουσα τιμή”

Το ελαιουργείο "ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ" εγγυάται για το ελαιόλαδο που υπάρχει για φύλαξη.

A-
A+
04/12/2018 | 9:49

Η νέα ελαιοκομική περίοδος έχει εδώ και ένα μήνα ξεκινήσει και το ενδιαφέρον όλων, παραγωγών, ελαιουργών, εμπόρων, τυποποιητών και εξαγωγέων περιστρέφεται γύρω από το ζήτημα της ποιότητας του παραγόμενου ελαιολάδου και φυσικά γύρω από το ζήτημα της τιμής που έχει στην αγορά το “υγρό χρυσάφι” της Κρήτης.

Με δεδομένο ότι υπάρχει ανησυχία σε μεγάλη μερίδα παραγωγών για το τι μέλλει γενέσθαι με το λάδι της περυσινής εσοδείας που έχει μείνει αδιάθετο στις αποθήκες, ορισμένοι ελαιουργοί ενημερώνουν τους πελάτες- παραγωγούς για την πολιτική που πρόκειται να ακολουθήσουν.

Χαρακτηριστικά το οικολογικό ελαιουργείο “ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ” στις Λούρες του Δήμου Γόρτυνας, ιδιοκτησίας Σπυρίδωνα και Γεωργίου Κουμιανάκη που δραστηριοποιείται και στον τομέα της εμπορίας ελαιολάδου, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση για τους συνεργαζόμενους παραγωγούς.

“Ενημερώνουμε τους πελάτες- παραγωγούς μας ότι το ελαιόλαδο περυσινής εσοδείας 2017-2018 που βρίσκεται για φύλαξη στις εγκαταστάσεις της επιχείρησής μας θα πληρώνεται στους παραγωγούς με βάση τις τρέχουσες τιμές της αγοράς. 

Σας καλούμε και φέτος να συνεργαστείτε μαζί μας, παρέχοντας πάντα τις ίδιες αξιόπιστες υπηρεσίες, άριστη ποιότητα στο παραγόμενο προϊόν, με την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση”.

 

 

Σ.Γ.ΚΟΥΜΙΑΝΑΚΗΣ ΛΟΥΡΕΣ ΔΗΜΟΣ ΓΟΡΤΥΝΑΣ

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.