Νότια Κρήτη

«Γεωπονικό Κατάστημα Κουτεντάκης»: Ότι χρειάζεται ο αγρότης! (φώτο)

«Γεωπονικό Κατάστημα Κουτεντάκης»: Ότι χρειάζεται ο αγρότης! (φώτο)

Εμείς ευχόμαστε στον κ. Κουτεντάκη καλές δουλειές και πάντα επιτυχίες!

A-
A+
12/04/2018 | 11:38

Σε ένα πολύ όμορφο και άκρως εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκαν την Δευτέρα του Πάσχα 9 Απριλίου τα εγκαίνια του νέου γεωπονικού καταστήματος «Κουτεντάκη», τα οποία τελέστηκαν παρουσία των  ιδιοκτητών του καταστήματος κ. Κουτεντάκη Ιωάννη και του γιου του Εμμανουήλ, καθώς και πολλών φίλων και συγγενών.

Μετά τις καθιερωμένες ευχές και ευλογίες, οι παρευρισκόμενοι πέρασαν από τον πλούσιο μπουφέ που είχε στηθεί για τις ανάγκες της εκδήλωσης απολαμβάνοντας τους γευστικούς μεζέδες.

Στο σύγχρονο και άριστα εξοπλισμένο  κατάστημα της οικογένειας Κουτεντάκη, μπορεί να βρει κανείς φυτοφάρμακα, λιπάσματα, ειδικά προϊόντα θρέψης, βιοδιεγέρτες, φυτοχώματα, σπορόφυτα, όλα τα γεωργικά εφόδια και εργαλεία.

Ο κ.  Εμμανουήλ Κουτεντάκης με τις καταρτισμένες γνώσεις και την εκπαίδευση που διαθέτει αλλά και με την  πολύχρονη εμπειρία του κ. Γιάννη Κουτεντάκη στις γεωργικές καλλιέργειες και στο εμπόριο γεωργικών προϊόντων,  έχουν την δυνατότητα να σας παρέχουν συμβουλευτική υποστήριξη καθ’ όλη την καλλιεργητική περίοδο, με επίσκεψη στο χωράφι ή στον κήπο σας.

Το κατάστημα βρίσκεται στο 1ο χλμ Μοιρών – Τυμπακίου και είναι ανοιχτά καθημερινά από τις 7.30 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα.