Νότια Κρήτη

 «Κάθε Κουτί Μετράει» και στα Νηπιαγωγεία Τυμπακίου

 «Κάθε Κουτί Μετράει» και στα Νηπιαγωγεία Τυμπακίου

A-
A+
19/11/2018 | 11:10

Με προσωπική πρωτοβουλία της ΎβαςΚουμαντάκη και στην συνέχεια με την στήριξη της Εθελοντική Ομάδα Νεολαίας Δήμου Φαιστού “ΔΡΩ” , ήρθε στην Μεσαρά η δράση «Κάθε Κουτί Μετράει» με σκοπό την ευαισθητοποίηση απέναντι στο περιβάλλον μέσω της ανακύκλωσης Αλουμινίου και τη στήριξη του Συλλόγου ΑμεΑ Νότιας Κρήτης “ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ «.

Το «Κάθε Κουτί Μετράει» έχει στόχο να ενθαρρύνει την ανακύκλωση των κουτιών μπύρας/αναψυκτικών.

Η Εθελοντική Ομάδα Γονέων & Κηδεμόνων Νηπιαγωγείων Τυμπακίου,  συμμετέχει ενεργά στη δράση αυτή τοποθετώντας  κάδους συλλογής κουτιών και στα 3 Νηπιαγωγεία.

Αυτή η όμορφη δράση ανακύκλωσης βρίσκει τα παιδιά και τους γονείς τους ένθερμους υποστηρικτές, καθώς εκτός από την περιβαλλοντική σημασία θα βοηθήσει  τους σκοπούς του Συλλόγου ΑμεΑ Νότιας Κρήτης  «ΤΟ ΜΕΛΟΝ» παράλληλα με τη συλλογή πλαστικών καπακιών που έχει ήδη ξεκινήσει στα νηπιαγωγεία Τυμπακίου.

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.