Νότια Κρήτη

Κρήτη: Έγινε κομμάτια το παρμπρίζ από πέτρες που πέφτουν στο δρόμο!

Κρήτη: Έγινε κομμάτια το παρμπρίζ από πέτρες που πέφτουν στο δρόμο!

A-
A+
14/06/2018 | 12:23

«Αδιάβατος» και πολύ επικίνδυνος είναι ο δρόμος από τον Μακρύ Γιαλό μέχρι και το Γούδουρα με τις πέτρες που πέφτουν από τα βράχια να φαίνεται πως είναι καθημερινό φαινόμενο, όπως περιγράφει κάτοικος της περιοχής που στέλνει μια επιστολή διαμαρτυρίας μετά το περιστατικό που συνέβη στη γυναίκα του και τα αποτελέσματα φαίνονται στις φωτογραφίες.

Διαβάστε αναλυτικά και δείτε τις φωτογραφίες:

«Πηγαίνοντας από τον Γούδουρα προς Μακρύ Γιαλό 3 χιλιόμετρα περίπου μετά τον Γούδουρα είναι η περιοχή Αδιάβατος. Λίγα μέτρα πριν τον Αδιάβατο είναι η εκκλησιά των Αγίων Σαράντα όπου και σταματάμε να προσευχηθούμε για να καταφέρουμε να περάσουμε τον αδιάβατο χωρίς να πάθουμε τίποτα.

Πολύ συχνά πέφτουν βράχια μέσα στον δρόμο αλλά ευτυχώς ως τώρα έχουμε μόνο μικρές υλικές ζημιές . Στις 12/06/2018 πηγαίνοντας η γυναίκα μου στην δουλειά της από τον Γούδουρα προς τον Μακρύ Γιαλό και όταν περνούσε από την περιοχή Αδιάβατος έπεσε στο πίσω παρμπριζ του αυτοκινήτου μια πέτρα σε μέγεθος πορτοκαλιού με αποτέλεσμα να σπάσει το πίσω τζάμι. Η γυναίκα μου ακούγοντας τον θόρυβο τρόμαξε και έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου με κίνδυνο να βρεθεί στον γκρεμό η να συγκρουστεί με διερχόμενο από το αντίθετο ρεύμα αυτοκίνητο.

Ευτυχώς κατάφερε και σταμάτησε το αυτοκίνητο λίγο πριν βγει από τον δρόμο και βρεθεί στην θάλασσα. Χθες τα κατάφερε η γυναίκα μου και δεν θρηνήσαμε θύματα αλλά πολύ σύντομα με τους τεράστιους βράχους να κρέμονται πάνω από τον δρόμο όπως φαίνονται και στις φωτογραφίες θα θρηνήσουμε θύματα. Έχω ενημερώσει τον δήμο Σητείας και την Περιφέρεια Κρήτης με mail που τους έστειλα και έστειλα φωτογραφίες στα τοπικά μέσα ενημέρωσες με την ελπίδα ότι θα δοθεί λύση πριν έχουμε νεκρούς .
ΦΩΤΕΙΝΑΚΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ»

radiolasit