Νότια Κρήτη

Μαγεύει η “Μέλισσα του έρωτα” της Ευαγγελίας  Σταυγιαννουδάκη (βίντεο)

Μαγεύει η “Μέλισσα του έρωτα” της Ευαγγελίας Σταυγιαννουδάκη (βίντεο)

Το υπέροχο βίντεο κλίπ του τραγουδιού, που αναδεικνύει την παραδοσιακή Κρήτη.

A-
A+
15/03/2019 | 13:06

Ένα υπέροχο κρητικό τραγούδι το οποίο πλαισιώνεται με ένα εξαιρετικό βίντεο κλίπ κάνει τον γύρω των κοινωνικών δικτύων τις τελευταίες μέρες.

Πρόκειται για το τραγούδι “Μέλισσα του έρωτα” σε μουσική-στίχους και ερμηνεία από μια πανέμορφη και γνήσια κρητικοπούλα, την Σταυγιαννουδάκη Ευαγγελία που μας μαγεύει με την φωνή της.

Η Ευαγγελία είναι γέννημα θρέμα από το Ροδάκινο, ωστόσο τα τελευταία 15 χρόνια μένει στις Μέλαμπες, γράφει στίχους επαγγελματικά και έχει δώσει σε κάποιους καλλιτέχνες στίχους και μουσική που θα κυκλοφορήσουν το ερχόμενο διάστημα. Η “Μέλισσα του έρωτα” είναι η πρώτη της επίσημη καλλιτεχνική δουλειά.

Το υπέροχο βίντεο κλίπ του τραγουδιού, που αναδεικνύει την παραδοσιακή Κρήτη και μας ταξιδεύει μέσα από τα υπέροχα πλάνα του στις μερακλήδικες Μέλαμπες και στην γέφυρα του όμορφου Ροδάκινου του Δήμου Αγίου Βασιλείου, το έχει επιμεληθεί ο Γιώργος Κοντοχριστοφής.

 

ΛΥΡΑ: Μασαούτης Άγγελος

ΛΑΟΥΤΟ: Μιχελακάκης Γιάννης

ΛΑΟΥΤΟ: Αποστολάκης Μπάμπης

ΜΑΝΤΟΛΙΝΟ: Σταυγιαννουδάκη Ευαγγελία

ΜΑΝΤΟΛΙΝΟ: Στριλιγκάς Νίκος

ΝΤΑΟΥΛΙ: Δασκαλάκης Δημήτρης

ΜΠΑΣΟ: Μαυράκης Μιχάλης

ΧΟΡΕΨΑΝ: Κυριακάκη Ειρήνη, Παπαδογιάννη Ειρήνη, Τσιγδινού Γεωργία, Μακριδάκη Ρένα, Δασταμάνη Μαίρη, Μαραθιανού Χαρά, Μαυρίδη Εύη, Προβιά Αγγελική, Προβιά Δόξα

ΠΑΡΕΑ: Κυριακάκης Ραφαήλ, Παπαδογιάννης Ραφαήλ, Λαγουδάκης Νίκος, Ασουμανάκης Σήφης, Βασιλάκης Κωστής, Νικηφοράκης Χαρίλαος

ΗΧΟΛΗΨΙΑ: Μαυράκης Μιχάλης

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΒΙΝΤΕΟ: Κοντοχριστοφής Γιώργος

Πηγή: apopsilive.gr