Νότια Κρήτη

Παρατείνεται η αγωνία για τον εντοπισμό της 16χρονης στις Κουρούτες

Παρατείνεται η αγωνία για τον εντοπισμό της 16χρονης στις Κουρούτες

Στην περιοχή του Φουρφουρά έχει στρέψει τις έρευνες η μαρτυρία ενός βοσκού.

A-
A+
18/07/2016 | 16:05

Πέπλο μυστηρίου συνεχίζει να καλύπτει την εξαφάνιση της 16χρονης κοπέλας από τις Κουρούτες Αμαρίου, με τις έρευνες να έχουν στραφεί αυτή την ώρα, προς την περιοχή του Φουρφουρά, απ’ όπου φαίνεται να υπήρξε κάποια νεότερη πληροφορία από κάποιον βοσκό, που τηλεφώνησε στις αρχές υποστηρίζοντας ότι είδε μια κοπέλα να περιπλανιέται στην περιοχή, η οποία μάλιστα κρύφτηκε μόλις έγινε αντιληπτή.

Οι αρχές αξιοποιούν αυτή τη στιγμή κάθε πληροφορία που φτάνει στο τηλεφωνικό κέντρο, καθώς οι έρευνες με τα ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά της ΕΜΑΚ στην περιοχή κοντά στις Κουρούτες δεν απέδωσαν καρπούς.

Στην όλη προσπάθεια συμμετέχει εδώ και λίγη ώρα και ένα ελικόπτερο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σε επικοινωνία του “apopsilive.gr” με συγγενικά πρόσωπα της 16χρονης κοπέλας, της οποίας η μητέρα κατάγεται από την περιοχή, μας αναφέρθηκαν κάποιες πληροφορίες τις οποίες κρίνουμε σκόπιμο να παραθέσουμε βοηθώντας την έρευνα για την ανεύρεση του κοριτσιού.

Η κοπέλα που αναζητούν οι αρχές είναι λεπτοκαμωμένη προς ψηλή, με μάτια σχιστά, γεγονός που δείχνει ότι είναι ξένη στην καταγωγή, με μαύρα ίσια μαλλιά κομμένα καρέ.

Την ημέρα της εξαφάνισης της φορούσε άσπρο σόρτσς και λευκό ή γαλάζιο μπλουζάκι με σχέδια και σαγιονάρες. Δεν κρατούσε μαζί της κινητό τηλέφωνο, καθώς βρέθηκε στο σπίτι, ενώ είχε κλειστό το facebook τις τελευταίες τέσσερις με πέντε ημέρες.

Το 16χρονο κορίτσι δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας σύμφωνα με τους οικείους της, που να δικαιολογεί την εκούσια εξαφάνισή της, ενώ από το σημείο που χάθηκαν τα ίχνη της θεωρείται δύσκολο να έχει επιβιβαστεί σε αυτοκίνητο λόγω του δύσβατου της περιοχής.

Πιθανότερο σενάριο είναι η κοπέλα να έχει χάσει τον προσανατολισμό της και να περιπλανιέται, χωρίς να μπορεί να οδηγηθεί σε ασφαλές μέρος. Για το λόγο αυτό παρακαλείται όποιος αντιληφθεί κάτι ή δει μια άγνωστη κοπέλα να περιπλανιέται στην περιοχή να ειδοποιήσει αμέσως τις αρχές.

 

13710046_649380401892242_2110172924927203757_n