Νότια Κρήτη

Πρώτη προτεραιότητα η αναβάθμιση της Γεωργικής Σχολής Μεσαράς για τους ΑΝ.ΕΛ (βίντεο)

Πρώτη προτεραιότητα η αναβάθμιση της Γεωργικής Σχολής Μεσαράς για τους ΑΝ.ΕΛ (βίντεο)

Τι δήλωσε ο πολιτευτής του κόμματος Γιώργος Ηλιαδάκης από τους Βώρους.

A-
A+
21/07/2018 | 17:54

Στα εγκαίνια της 16ης Γεωργικής Έκθεσης Μεσσαράς που έγιναν στους Βώρρους παραβρέθηκαν βουλευτές, εκπρόσωποι πολιτικών κομμάτων, αιρετοί της αυτοδιοίκησης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου και φυσικά ο Περιφερειάρχης Κρήτης που έκοψε και την κορδέλα των εγκαινίων.

Από το κορυφαίο αυτό γεγονός δεν θα μπορούσε να λείπει η εφημερίδα “Άποψη του Νότου” και το ενημερωτικό -ειδησεογραφικό site “apopsilive.gr” στην κάμερα του οποίου και στη δημοσιογράφο Πόπη Πρωτογεράκη παραχώρησαν δηλώσεις αρκετοί από τους επίσημους προσκεκλημένους, αλλά και από τους διοργανωτές της φετινής Γεωργικής Έκθεσης Μεσαράς.

Μεταξύ αυτών και ο πολιτευτής των ΑΝΕΛ στο νομό Ηρακλείου και υπεύθυνος σε θέματα πρωτογενούς τομέα κ. Γιώργος Ηλιαδάκης ο οποίος χαιρέτησε τις εργασίες της Γεωργικής Έκθεσης ως ένα κορυφαίο γεγονός στη Μεσαρά ενώ αναφέρθηκε στο πόσο σημαντικό είναι το γεγονός να επαναλειτουργήσει η Γεωργική Σχολή στον Αμπελούζο και να αξιοποιηθεί το δυναμικό της.

Παρακολουθείστε στο βίντεο που ακολουθεί τι δήλωσε ο Γιώργος Ηλιαδάκης, πολιτευτής και υποψήφιος βουλευτής των ΑΝΕΛ ν. Ηρακλείου: