Νότια Κρήτη

Σοκάρει το βίντεο της ληστείας στο βενζινάδικο στο Σοκαρά !

Σοκάρει το βίντεο της ληστείας στο βενζινάδικο στο Σοκαρά !

A-
A+
18/02/2018 | 17:53

Σοκ προκαλεί το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας σχετικά με την ένοπλη ληστεία στο βενζινάδικο στον Σοκαρά. Είναι ανατριχιαστικό το πόσο τυχερός στάθηκε ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου, ο οποίος μάλιστα έπεσε για δεύτερη φορά θύμα ληστείας. Η σφαίρα από την καραμπίνα πέρασε «ξυστά» από δίπλα του. Και όλα αυτά ενώ από μέρους του δεν είχε προβληθεί η παραμικρή αντίσταση. Απεναντίας!

Στο βίντεο στο οποίο καταγράφεται καρέ-καρέ το σκηνικό του τρόμου αποτυπώνεται ξεκάθαρα ότι ο ιδιοκτήτης είναι έτοιμος να κλείσει τον διακόπτη για να φύγει. Την στιγμή εκείνη εισβάλλει ο ληστής με την καραμπίνα, ο οποίος φαίνεται πολύ νευρικός. Με το που γυρίζει την πλάτη του ο πρατηριούχος τον βλέπει. Ο ληστής του ζητάει τα χρήματα από το ταμείο και εκείνος χωρίς να πει δεύτερη κουβέντα του λέει «εντάξει» και του πετάει προς το μέρος του τα λεφτά. Την στιγμή εκείνη ο ληστής πυροβολεί. Αυτό το στοιχείο είναι που έχει σοκάρει ακόμα και τους αστυνομικούς. Πυροβόλησε προς το μέρος του ενώ ήδη του είχε δώσει τα λεφτά.

Ο δράστης διέφυγε πεζός μέσα από τα χωράφια. Πληροφορίες αναφέρουν ότι λόγω της καταρρακτώδους βροχής-την στιγμή εκείνη έριχνε καρεκλοπόδαρα- οι πατημασιές τους δεν ήταν δυνατόν να εντοπιστούν. «Σβήστηκαν» από τα νερά της βροχής. Να σημειωθεί ότι πολύ κοντά στο σημείο όπου συνέβη η ληστεία, δηλαδή σε απόσταση 1,5 χιλιομέτρου, βρισκόταν περιπολικό του ΤΑΕ Μεσσαράς, το οποίο κινητοποιήθηκε άμεσα.

Όμως ο ληστής, προφανώς εκμεταλλευόμενος τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες και έχοντας μελετήσει το σχέδιο διαφυγής του πολύ καλά, κατάφερε να ξεφύγει.

cretalive