Νότια Κρήτη

Στο πλευρό του υπ. Δημάρχου Φαιστού Γιάννη Μαθιουδάκη δύο νέοι υποψήφιοι από τις Μοίρες και την Πόμπια

Στο πλευρό του υπ. Δημάρχου Φαιστού Γιάννη Μαθιουδάκη δύο νέοι υποψήφιοι από τις Μοίρες και την Πόμπια

A-
A+
09/02/2019 | 15:57

Καλωσορίζω στην παράταξη μας δύο δημότες, με αγάπη για τον τόπο μας και διάθεση προσφοράς στα κοινά, που θα συμπορευτούν μαζί μας στην προσπάθεια για ένα σύγχρονο Δήμο Φαιστού με στόχο την ανάπτυξη για ένα καλύτερο παρόν για όλους μας και ένα ελπιδοφόρο μέλλον για τα παιδιά μας. Στις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου θα είναι μαζί μας η  Πέλλα Ζαχαριουδάκη- Σπαντιδάκη από τις Μοίρες και ο Μιχάλης Φουστανάκης (Bodys) από την Πόμπια.

                                            Γιάννης Μαθιουδάκης, Υποψήφιος Δήμαρχος Φαιστού

Πέλλα Ζαχαριουδάκη- Σπαντιδάκη

 

Με την παράταξη του υποψήφιου Δημάρχου Φαιστού Γιάννη Μαθιουδάκη θα συμμετέχει στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές η Πέλλα Ζαχαριουδάκη- Σπαντιδάκη από τις Μοίρες, η οποία υπογραμμίζει πως «δεν έχουμε το δικαίωμα να μένουμε παθητικοί παρατηρητές μπροστά στο μέλλον του Δήμου μας που ουσιαστικά είναι το μέλλον των παιδιών μας».

Όπως αναφέρει ο κ. Μαθιουδάκης: «Κάτοικος της έδρας του Δήμου Φαιστού, τις Μοίρες, η Πέλλα Ζαχαριουδάκη- Σπαντιδάκη, τρίτεκνη μητέρα και δημότισσα που ενδιαφέρεται για τα κοινά, θέλοντας να προσφέρει στα παιδιά της ένα μέλλον και που θα τα κρατήσει στον τόπο τους, σε ένα Δήμο ελκυστικό- με ποιότητα ζωής και δυνατότητες στην ανάπτυξη που θα δίνει επαγγελματικές ευκαιρίες στη νέα γενιά, συμπορεύεται μαζί μας στον κοινό αγώνα να διεκδικήσουμε όλοι μαζί όλα όσα δικαιούται και μπορεί να αποκτήσει -μέσα από την δική μας προσπάθεια- η περιοχή μας. Η παράταξη μας χαίρεται ιδιαίτερα από την ενεργό συμμετοχή των γυναικών του δήμου μας, πιστεύοντας ακράδαντα ότι η συμβολή τους σε μια περισσότερο αποτελεσματική λειτουργία της Δημοτικής Αρχής θα είναι καθοριστική».

 

Δήλωση Πέλλα Ζαχαριουδάκη- Σπαντιδάκη, υποψήφιας Δημοτικής Συμβούλου με την παράταξη του υποψήφιου Δημάρχου Γιάννη Μαθιουδάκη:

«Πιστεύοντας ότι όλοι οι δημότες και οι δημότισσες – και ειδικά όσοι είμαστε γονείς- δεν έχουμε το δικαίωμα να μένουμε παθητικοί παρατηρητές μπροστά στο μέλλον του Δήμου μας που ουσιαστικά είναι το μέλλον των παιδιών μας, αποφάσισα να συμμετέχω στη μάχη των Δημοτικών Εκλογών με την Παράταξη του υποψήφιου Δημάρχου Φαιστού Γιάννη Μαθιουδάκη.

Σε ένα Δήμο, όπως τον Δήμο Φαιστού, με αναρίθμητα πλεονεκτήματα που αν αξιοποιήσει σωστά μπορεί να γνωρίσει τεράστια ανάπτυξη και –σε συνδυασμό με την γεωγραφική του θέση στο χάρτη- να αποτελέσει ένα Δήμο “που χαίρεσαι να ζεις”, δεν έχουμε την πολυτέλεια να χάνουμε άλλο χρόνο χωρίς να αγωνιστούμε όλοι για το καλύτερο. Σε μια σύγχρονη εποχή, έχουμε την απαίτηση από το δήμο μας να λειτουργεί με άλλους ρυθμούς, άλλες δυνατότητες και άλλη δυναμική. Τα προβλήματα να μην χρονίζουν άλυτα, πληθαίνοντας όλο και περισσότερο αλλά να δρομολογούνται άμεσα λύσεις. Κι αυτό πιστεύω ότι μπορεί να γίνει, όταν εμείς οι ίδιοι δημότες, γυναίκες και άνδρες, που γνωρίζουμε “από πρώτο χέρι” όσα μας ταλαιπωρούν και δυσκολεύουν την καθημερινότητα μας αλλά και όσα εμποδίζουν την ανάπτυξη του τόπου μας, βγούμε μπροστά, για να “χτίσουμε” έναν σύγχρονο δήμο, αξιοποιώντας κάθε δυνατότητα και κάθε ευκαιρία γι αυτό».

Μιχάλης Φουστανάκης (Bodys)

Την στήριξη του στον  υποψήφιο Δήμαρχο Φαιστού Γιάννη Μαθιουδάκη δήλωσε ο Μιχάλης Φουστανάκης (Bodys) από την Πόμπια, στο πλευρό του οποίου θα δώσει τη «μάχη» στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του Μαΐου.

Όπως τονίζει ο κ. Μαθιουδάκης « Άτομο ιδιαίτερα δραστήριο, με πολύπλευρη συμμετοχή στα κοινά, μέσα από ποικίλες Πολιτιστικές και Αθλητικές δραστηριότητες, ο Μιχάλης Φουστανάκης  (Bodys) από την Πόμπια, μπορεί να προσφέρει πολλά στο Δήμο Φαιστού, με μεγάλη διάθεση προσφοράς και πνεύμα ομαδικής συνεργασίας. Έχοντας ασχοληθεί με τον Τουρισμό για αρκετά χρόνια, σήμερα εργάζεται στα ΚΤΕΛ Ηρακλείου-Λασιθίου. Η αγάπη του για τον τόπο του –τον τόπο μας!- είναι γι αυτόν κινητήρια δύναμη για να δουλέψει με όλη του την ενέργεια για την ανάπτυξη του Δήμου Φαιστού, με μπροστάρηδες τη νέα γενιά και τους τοπικούς συλλόγους».

Δήλωση Μιχάλη Φουστανάκη (Bodys), υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου με την παράταξη του υποψήφιου Δημάρχου Γιάννη Μαθιουδάκη:

«Γνωρίζοντας τις πολύ μεγάλες δυνατότητες του Δήμου Φαιστού, αλλά και την διάθεση των δημοτών του -και κυρίως των νέων ανθρώπων- να τον δουν να προοδεύει και να αναπτύσσεται , κρατώντας στον τόπο μας τη νεολαία του, για να δουλέψει και να προκόψει εδώ , θέλω να συμμετέχω στην προσπάθεια της Δημοτικής Παράταξης με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Γιάννη Μαθιουδάκη, για να κερδίσουμε το χαμένο χρόνο και κυρίως το χαμένο μερίδιο στην ανάπτυξη που η περιοχή μας δικαιούται. Η εμπειρία μου μέσα από τη συμμετοχή μου στους δραστήριους Συλλόγους του χωριού μου, της Πόμπιας, μου έχει δείξει πως υπάρχει το ανθρώπινο δυναμικό με ικανότητες και διάθεση προσφοράς στα κοινά και κυρίως με αγάπη για το Δήμο μας- και αυτό αποτελεί πολύτιμο κεφάλαιο για την περιοχή μας που πρέπει να αξιοποιηθεί. Μέσα από την ενασχόληση μου με τον Τουρισμό αλλά και την εργασία μου στα ΚΤΕΛ, γνωρίζω από πρώτο χέρι τις λαμπρές προοπτικές του τόπου μας στον τουριστικό τομέα, τις οποίες η Αυτοδιοίκηση οφείλει να στηρίξει με κάθε τρόπο, με τη βοήθεια όλων μας».