Νότια Κρήτη

Χάθηκε 16χρονη Ελληνοβρετανίδα στις Κουρούτες Αμαρίου

Χάθηκε 16χρονη Ελληνοβρετανίδα στις Κουρούτες Αμαρίου

Πυροσβεστική και ΕΜΑΚ χτενίζουν την περιοχή για τον εντοπισμό της.

A-
A+
18/07/2016 | 10:01

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό μιας 16χρονης κοπέλας που αγνοείται η τύχη της από χθες το βράδυ στις Κουρούτες του Δήμου Αμαρίου.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά η 16χρονη που ονομάζεται Λαρίσα, είναι Ελληνο-βρετανίδα στην καταγωγή, με την μητέρα της να κατάγεται από τις Κουρούτες και με Ιάπονα πατέρα, γεννήθηκε και κατοικεί μόνιμα στο εξωτερικό.

Η κοπέλα βρισκόταν στην Κρήτη για διακοπές με την οικογένεια της και διέμεναν μαζί με τον παππού και τη γιαγιά της, που όμως είναι υπερήλικοι και κατάκοιτοι στο χωριό Κουρούτες, απ’ όπου και χάθηκαν τα ίχνη της.

Όπως είπαν στις αρχές τα άτομα που την είδαν για τελευταία φορά είχε βγει βόλτα με φίλες της το απόγευμα της Κυριακής στο χωριό, όμως δεν επέστρεψε το βράδυ στο σπίτι της και οι δικοί της άρχισαν να ανησυχούν.

Στις 22:50 μ.μ. της Κυριακής ειδοποιήθηκαν οι αρχές για την εξαφάνιση της ανήλικης κοπέλας και αμέσως σήμανε συναγερμός για την αναζήτηση του κοριτσιού.

Πυροσβεστικό κλιμάκιο της Αγίας Φωτεινής και ομάδα της ΕΜΑΚ με εκπαιδευμένο σκύλο και με δύο οχήματα, καθώς και άνδρες της Αστυνομίας, έφτασαν στις Κουρούτες και χτενίζουν την περιοχή, χωρίς ωστόσο να έχουν εντοπίσει μέχρι στιγμής κάποιο ίχνος της κοπέλας.