Κρήτη

37χρονος Ρεθυμνιώτης χρειάζεται τη βοήθεια μας μετά από ατύχημα με ηλεκτρικό ρεύμα

37χρονος Ρεθυμνιώτης χρειάζεται τη βοήθεια μας μετά από ατύχημα με ηλεκτρικό ρεύμα

Ο Βασίλης Πετροδασκαλάκης από τα Αγγελιανα είναι πατέρας δύο παιδιών.

A-
A+
24/01/2018 | 9:05

Έκκληση από τους τοπικούς φορείς των Αγγελιανών για βοήθεια στις δύσκολες ώρες που περνάει ο 37χρονος Ρεθυμνιώτης πατέρας δυο παιδιών.

Με κοινή  ανακοίνωση τους η Ενορία Αγγελιανών, η Κοινότητα Αγγελιανών, ο Συνεταιρισμός Αγγελιανών, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγγελιανών,ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Αγγελιανών, συμπαραστέκονται στον Βασίλη Πετροδασκαλάκη και στην οικογένειά του, ύστερα από το ατύχημα με ηλεκτρικό ρεύμα που χτύπησε τον 37χρονο πατέρα και απευθύνονται στα αισθήματα φιλεσπλαχνίας και φιλανθρωπίας όλων μας, προκειμένου να συγκεντρωθεί το ποσό που απαιτείται για να μεταφερθεί σε ιδιωτική κλινική για την πλήρη αποκατάστασή του.

Ο Βασίλης αυτό τον καιρό βρίσκεται στην Εντατική εγκαυμάτων  του Νοσοκομείου Γεννηματάς των Αθηνών και χρειάζεται την βοήθεια όλων μας. Στην ανακοίνωση υπάρχουν τα σημεία συγκέντρωσης  χρημάτων καθώς και ο Τραπεζικός Λογαριασμός της Τράπεζας Πειραιώς.

Αναλυτικά οι ανακοίνωση από τους τοπικούς φορείς των Αγγελιανών  

Αγαπητοί συνάνθρωποι, Εδώ και ένα μήνα, ενα παλικάρι 37 ετών, πατέρας δύο μικρών παιδιών, ο Βασίλης Πετροδασκαλάκης απο τα Αγγελιανά Μυλοποτάμου Ρεθύμνης, νοσηλεύεται στην Εντατική Μονάδα Εγκαυμάτων του Νοσοκομείου Γεννηματάς σε σοβαρή κατάσταση, μετά απο ατύχημα με ηλεκτρικό ρεύμα. Θα πρέπει να μεταφερθεί για την πλήρη αποκατάστασή του, σε ιδιωτική κλινική με δυσβάσταχτο οικονομικό κόστος για να το αντιμετωπίσει η οικογένειά του απο μόνη της… Για το λόγο αυτό, απευθυνόμαστε στα αισθήματα φιλεσπλαχνίας και φιλανθρωπίας όλων σας, προκειμένου να συγκεντρωθεί το ποσό και να επιστρέψει σύντομα κοντά μας ο Βασίλης μας….

Όποιος απο εσάς επιθυμεί να βοηθήσει μπορεί στα εξής σημεία: Κομμωτήριο Άρης, τηλ 28340 23660

Ελένη Καλαϊτζάκη κυνήγι-ψάρεμα, τηλ 28340 22404

Μανώλης Καλαϊτζάκης χρώματα-σιδερικά, τηλ 28340 22181

Ελένη-Νίκη, Κομμωτήριο Σαντρέ στα Αγγελιανά, τηλ 2834 300225

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγγελιανών θα παραμείνει ανοιχτός: Σάββατο 27/1 απο 4-8 Σάββατο 3/2 απο 4-8 Κυριάκη 4/2 απο 11-4 Σάββατο 10/2 απο 4-8 Κυριακή 11/2 απο 11-4

Επίσης έχει ανοίξει λογαριασμός στην Τράπεζα Πειραιώς για αυτόν τον σκοπό με Αριθμό Λογαριασμού: 6375142480447 ΙΒΑΝ GR 52 0171 3750 0063 7514 2480 447.

Tο SWIFT-BIC της Τράπεζας είναι PIRBGRAA.. Όνομα δικαιούχου: Πετροδασκαλάκης  Παναγιώτης -Πετροδασκαλάκη Νίκη -Πετροδασκαλάκη Γεωργία

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΕΝΟΡΙΑ ΑΓΓΕΛΙΑΝΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΓΓΕΛΙΑΝΩΝ ΣΥΝΑΙΤΕΡΙΣΜΟΣ ΑΓΓΕΛΙΑΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΓΕΛΙΑΝΩΝ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΑΓΓΕΛΙΑΝΩΝ

parapolitikakritis.gr

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.